Nyatouta
Published on

Container laden januari 2014

Op maandag 20 januari 2014 zijn we weer aan de slag gegaan om een container te vullen met hulpgoederen. Eerst heel de dag aangereden met spullen vanuit alle opslag plaatsen naar de loods van waar de container geladen zou worden. Ook dinsdag weer verder gegaan, tot aan de middag. Om 16.00 uur was de container ( weer een 40 voeter ) gearriveerd. Nog even 2 slagen met dozen erin gezet.

Woensdag kon het echte werk van passen en meten beginnen. We hadden deze keer heel veel schoolmeubeltjes te vervoeren, ongeveer zo,n 150 stuks. Dat brengt wel veel passen en meten met zich mee om de ruimte daar tussen op te vullen. Ook weer heel veel dozen met kleding, schoenen, speelgoed, verband en ziekenhuis materiaal. Tassen met voetbal kleding en schoenen. Computers, bedden en dekbedden, kinderledikantjes,rollen tapijt, fietsen en stepjes, driewielers en we hadden zelfs een trampoline gekregen.

Het is gewoon teveel om op te noemen, van wat er zoal mee gaat in de container. Donderdag op de middag waren we klaar met inladen en diezelfde middag is de container al weer opgehaald om het aanstaande weekend op de boot te gaan. Als alles goed gaat is hij zo,n drie weken onderweg. In Gambia staan dan onze mensen weer te wachten om hem te lossen, en wij kunnen dan in maart weer gaan zorgen dat alles weer op plaats van bestemming komt, zodat we weer veel mensen blij kunnen maken. Bij deze willen wij alle mensen bedanken die er voor gezorgd hebben dat wij weer zoveel kunnen verschepen. Heel veel dank aan de mensen die ons hebben geholpen met het laden van de container, want wij hebben jullie hard nodig.Bedankt namens onze stichting.